18:31
Від щирого серця

Від щирого серця

У ці дні як ніколи за 23 роки становлення Української держави кожен порух нашої душі, кожен вчинок, кожен життєвий крок стосуються нашої країни. Добрі вчинки змінюють світ на краще, дарують натхнення, наповнюють душу світлом і теплом, приносять радість не тільки оточуючим, але і тим, хто їх робить.

Щодня з екранів телевізорів чуємо про благодійність. Про неї розповідають на шпальтах журналів і газет, тому що благодійність і є тим добрим вчинком, що передбачає безкорисливість надання допомоги.

У концертному залі Баришівського районного будинку культури 3 жовтня відбувся благодійний концерт Баришівської дитячої музичної школи на підтримку наших земляків – воїнів АТО. У складний для України час, коли наші бійці ціною свого життя відстоюють єдність і цілісність нашої держави, кожен повинен стати співпричетним до добрих справ: безкорисливо надати допомогу в тяжку хвилину, дати пораду, не бути байдужим до людської біди.

Багато небайдужих баришівчан прийшли підтримати неабиякий дитячий патріотизм юних артистів та наших земляків-воїнів, які стали на захист рідної країни. Серед почесних гостей – голова Баришівської районної ради О.І.Ільченко, Баришівський селищний голова В.В.Коцюрбій.

Стоячи, під гучні оплески зустріли у концертному залі наших земляків, молодих хлопців, які з честю виконували свій обов’язок у зоні АТО, тих, хто не побоявся піти туди, де не світить радісно сонце і не чути сміху, а є лише одна надія – вистояти, залишитися живим. Завдяки їм, українським солдатам, ми живемо, мріємо, усміхаємося. Як хочеться, щоб підтримка юних артистів і всіх глядачів додала воїнам сили і віри у світле майбутнє. На них, сучасних героїв, буде рівнятися молоде покоління.

До концерту готувалися солісти та творчі колективи школи, хоча не всі змогли взяти участь у концертній програмі. Діти прагнули стати частинкою дійства, і їхній добрий вчинок був зроблений від щирого серця, не заради похвали, а головне – продемонструвати своє ставлення до ситуації, що склалася на Сході.

Головна ідея концертної програми – утвердження незалежності держави, миру на нашій землі, цілісності родини, могутності материнської любові – розвивалася на фоні доленосних подій у державі з листопада 2013 року. Нову хореографічну постановку «Крок у майбутнє», вокально-хореографічну композицію «Моя батьківщина» доповнили відео- та фотоматеріали із зони АТО, надані нашими бійцями. Нові концертні номери підготували учасники зразкової вокальної студії «Сузір’я», зразкового танцювального ансамблю «Дивоцвіт», зразкового фольклорного ансамблю «Павонька», хорового колективу «Дзвіночок», ансамблів скрипалів та саксофоністів, інструментального ансамблю викладачів «Мікст+». Активну участь в благодійному концерті взяли учні філіалу с.Коржі, випускники школи різних років, переможці всеукраїнських та міжнародних конкурсів, а також батьківський комітет школи.

Зібрані кошти від проведення благодійного концерту – 12 150 гривень. За рішенням ради школи, кошти (частинами) були передані В.В.Кулику, командиру ГФ «СОБР» для потреб наших бійців, які перебувають у зоні АТО, колишньому нашому учневі Антону Сорокіну (нині він лікується в госпіталі) та вручені нашим бійцям, які перебувають на тимчасовому відпочинку на рідній землі.

Бажаємо нашим героям здоров’я, щоб їх оминали ворожі кулі, пораненим – швидкого одужання. А їхнім сім’ям – лише благополуччя та чистого неба над головою.

Віримо, що ви, дорогі наші захисники, обов’язково повернетеся на рідну землю, адже попереду так багато справ, і нам разом належить будувати нову Україну.

Н.Деркачевська,

директор Баришівської дитячої музичної школи

 

Переглядів: 652 | Додав: Alex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]