19:00
За роялем – юні музиканти

За роялем – юні музиканти


У районному будинку культури пройшов (удванадцяте!) конкурс юних піаністів, у якому взяли участь вихованці Баришівської дитячої музичної школи.

Хвилювалися діти й батьки молодих артистів, та водночас усі мали можливість переконатися у вдосконаленні виконавського рівня юних музикантів. Це було не тільки свято музики, де прозвучали твори композиторів різних країн, а й змагання, в якому конкурсанти виборювали призові місця.

Гран-прі здобув Антон Головач. Перше місце в молодшій групі вибороли Владислава Яценко та Настя Підгурська, друге – Інна Винокурова, третє розділили Тетяна Войцеховська та Настя Мірошніченко. Місця у старшій групі розподілилися таким чином: першість – Анна Бібікова, яка цьогоріч захищала честь школи ще й на обласному академічному концерті; друге місце – Світлана Мартиненко; третє – Ігор Ковальський.

На приз «Глядацька симпатія» у молодшій групі глядачі віддали перевагу Антону Головачу, а в старшій групі – Анні Гайдай.

За високу виконавську майстерність грамоти отримали: Наталія Шапран, Марія Марченко, Наталія Лисак, Дмитро Кузюк, Анна Гайдай, Олена Шляхтиченко та Анастасія Дацько.

О.Харитонов,

завідуючий фортепіанним відділом Баришівської ДМШ

На знімку: Інна Винокурова – за роялем, Настя Підгурська, Анна Бібікова.

Переглядів: 736 | Додав: Alex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]